Jelenlegi hely

Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és tb ügyintéző

Üdvözlöm!

Filipovski Mirjana vagyok, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és tb ügyintéző,
az Eurofimpex Bt tulajdonosa.

 

Filipovski Mirjana, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és tb ügyintéző1994 óta foglalkozom könyveléssel Szegeden. A több, mint 20 éves szakmai tapasztalatom során a gazdasági élet számos területén tevékenykedő cégek könyvelésében szereztem gyakorlatot.

Fő törekvésem, hogy az ügyfelekkel közösen, egymás munkáját segítve, folyamatos kommunikációval dolgozzunk együtt, így kialakítva a kölcsönös bizalmat, melyet a hosszú távú sikeres együttműködés kulcsának tartok.

Az évek során, az iroda növekedésével, egy olyan könyvelőcsapat kialakítására törekedtem, akik szakmailag hozzáértő, ügyfelek felé segítőkész, és az iroda irányában elkötelezett munkájukkal az Eurofimpex Bt szolgáltatásainak színvonalát emelik. Jelenleg egy 5 fős csapattal igyekszem, vagyis igyekszünk ügyfeleink könyvviteli igényeinek maximálisan eleget tenni.

 

 

Mérlegképes könyvelőre, adótanácsadóra, vagy tb ügyintézőre van szüksége?

Válasszon bennünket, mert:

  • több,  mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk;
  • precíz, gyors, naprakész könyvelést nyújtunk;
  • összekészített anyagaiért, akár hetente mi magunk megyünk el;
  • magas színvonalú bérszámfejtési szolgáltatást nyújtunk;
  • ügyfeleinknek díjmentes adótanácsadással is szolgálunk;
  • nagy gyakorlattal rendelkezünk cégforma váltások, összeolvadás/beolvadás/szétválás/kiválás területén felelősségbiztosítással rendelkezünk;
  • a számítógépen tárolt anyagainkat szerverre mentjük, melyről minden éjszaka biztonsági mentés készül egy távoli számítógépre és egy felhőbe is, így adatai nem veszhetnek el.